Helger är dagar att lyxa
Vi har i sanning börjat lägga oss till med tydliga matvanor på senaste tiden. Speciellt på helger. Ja, det är inte på ett negativt sätt. Vi har bara börjat laga väldigt mycket ordentlig mat. Eftersom vi slutat synda med godis så lyxar vi istället med trerätters nästan varje helg nu. Förra helgen var verkligen extrem.
På fredagen var vi bjudna på middag hos några vänner, och dra mig baklänges var trevligt vi hade. Och maten, ja oj vad gott vi åt. En sådär löjligt lyckad kväll med helt fantastiskt sällskap. Verkligen. Resten av helgen var inte fy skam den heller och även om det bara var jag och mannen hemma så lagade vi trerätters både på lördagen och söndagen. Helglyx!
Tänka sig, snart är det helg igen! Nu på idag ska vi ut och äta tapas med världensbästaJenny, vilket blir tokmysigt och nästan farligt skoj! Under helgen kommer dessutom svärföräldrarna hit, så då får vi hitta på något annat roligt i matväg också. (Mycket matfokus nu kände jag.. Kan kanske bero på att jag är hungrig. Hah!)
En räk- och löjromstoast till förrätt, (älg)stek med kantarellsås och en stor sallad till varmrätt samt en fräsch, lagom söt dessert är ganska standard när vi känner för ”mer än vardagsmat”. Bortskämda med att slippa köpt kött är vi också..
Maten ser jättegod ut!